3ο Διεθνές Φόρουμ Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων

20 Ιουνίου 2014

Πρόσκληση Συμμετοχής στο 3ο Διεθνές Φόρουμ Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, επίσημων συνεργατών της UNESCO με θέμα «Ο ρόλος της νεολαίας στη διαφύλαξη της υλικής και άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς»  

Πραγματοποιείται 28-30 Σεπτεμβρίου 2014, στην πόλη Sozopol της Βουλγαρίας, το 3ο Διεθνές Φόρουμ Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, επίσημων συνεργατών της UNESCO με θέμα «Ο ρόλος της νεολαίας στη διαφύλαξη της υλικής και άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς».

Οι συζητήσεις και τα εργαστήρια του Φόρουμ θα επικεντρωθούν σε θέματα που αφορούν τη συμμετοχή των νέων στην προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς (υλικής και άυλης), στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ΜΚΟ στον τομέα αυτό και στην αναζήτηση τρόπων ενίσχυσης πρωτοβουλιών συνεργασίας με τη νεολαία για τη διαφύλαξη της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Οι διοργανωτές καλύπτουν πλήρως τα έξοδα διαμονής και διατροφής για ένα εκπρόσωπο ανά ΜΚΟ. Τα έξοδα ταξιδίου των συμμετεχόντων θα πρέπει να καλυφθούν από τον οργανισμό που εκπροσωπούν.

Το Φόρουμ τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας.

Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 29 Ιουνίου στην ηλ. διεύθυνση: comite.liaison.ong@unesco.org και www.ngo-unesco.net

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στα σχετικά έντυπα πιο κάτω.
Σχετικά Έγγραφα