Διαγωνισμός Φωτογραφίας

15 Οκτωβρίου 2014

Η UNESCO έχει προκηρύξει έναν διαγωνισμό φωτογραφίας για άτομα ηλικίας 18-30 ετών, με έπαθλο $500 για την καλύτερη φωτογραφία, $250 για τη δεύτερη και $100 για την τρίτη. Επιπρόσθετα, ο νικητής του διαγωνισμού θα έχει την ευκαιρία να δει τη φωτογραφία του τυπωμένη στην επόμενη έκδοση της Παγκόσμιας Έκθεσης για την εφαρμογή του προγράμματος «Εκπαίδευση για Όλους» (Education for All Global Monitoring Report – EFA GMR) και στο σχετικό υλικό που θα προβάλλεται από τα Μέσα Ενημέρωσης.

Η επόμενη έκδοση του EFA GMR αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2015 και θα εξετάσει, μεταξύ άλλων, πώς το συγκεκριμένο πρόγραμμα συνέβαλε στην παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης για όλους (παιδιά, νέους και ενήλικες).

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η επόμενη έκθεση θα επικεντρωθεί στην πρόοδο που σημειώθηκε στον τομέα της εκπαίδευσης από το 2000 μέχρι σήμερα, η φωτογραφία θα πρέπει να απεικονίζει θέματα που συνδέονται με τη νεολαία, την εκπαίδευση, τον αλφαβητισμό, τις τεχνικές δεξιότητες ή το εργασιακό περιβάλλον τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια.

Η προθεσμία υποβολής φωτογραφιών για τον διαγωνισμό είναι 9 Νοεμβρίου 2014 (ώρα 23:59).

Ηλικία υποψηφίων: 18-30 ετών

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε στο έντυπο πιο κάτω και στους συνδέσμους: http://www.unesco.org/new/en/education/themes/leading-the-international-agenda/efareport/reports/2015/photography-competition/

και

http://www.unesco.org/new/en/education/themes/leading-the-international-agenda/efareport/reports/2015/ (για την επόμενη έκθεση «Education for All»)
Σχετικά Έγγραφα

Guidelines
15 Οκτωβρίου 2014