Παγκόσμιο Συνέδριο Νέων της UNESCO για την Εκπαίδευση για την Αειφόρο Ανάπτυξη (ΕΕΑ)

07 Μαΐου 2014

Παγκόσμιο Συνέδριο Νέων της UNESCO για την Εκπαίδευση για την Αειφόρο Ανάπτυξη (ΕAΑ) (Okayama, Ιαπωνία, 7-12 Νοεμβρίου 2014)

Το Υπουργείο Παιδείας της Ιαπωνίας σε συνεργασία με την UNESCO, την Εθνική Επιτροπή UNESCO της Ιαπωνίας και το Ίδρυμα Goi Peace, διοργανώνουν Παγκόσμιο Συνέδριο Νεολαίας με θέμα την Εκπαίδευση για την Αειφόρο Ανάπτυξη.

Στο Συνέδριο θα συμμετάσχουν 50 νέοι από όλο τον κόσμο, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ιδέες και εμπειρίες για την ΕAΑ και να συζητήσουν τρόπους για την περαιτέρω προώθησή της σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στους συμμετέχοντες που θα επιλεγούν, οι διοργανωτές θα καλύψουν όλα τα έξοδα (αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή, γεύματα, μεταφορές εντός της Ιαπωνίας).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν νέοι ηλικίας 18-35 ετών που έχουν ασχοληθεί με θέματα βιώσιμης ανάπτυξης. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την 1η Ιουνίου 2014 στην ηλ. διεύθυνση: esd2014@goipeace.or.jp

Μπορείτε να βρείτε το έντυπο της αίτησης και πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία υποβολής αίτησης στην ηλ. διεύθυνση: http://www.unesco.org/new/en/youthconference