Πρόσκληση για συμμετοχές: Διεθνής Κατασκήνωση Εργασίας (Workcamp) KNCU 2016

19 Μαΐου 2016

Η Κορεατική Εθνική Επιτροπή UNESCO (KNCU), με την οικονομική στήριξη της KIA Motors, διοργανώνει Διεθνή Κατασκήνωση Εργασίας για το 2016 με το γενικό τίτλο «Γη της Ζωής, λασπότοποι της Muan-gun» (Land of Life, Muan Tidal Flats).

Η  κατασκήνωση θα λάβει χώρα από 18 μέχρι 30 Ιουλίου 2016 στην πόλη Muan-gun στη Δημοκρατία της Κορέας και αφορά νέους ηλικίας 19 έως 30 ετών.  Η Κύπρος έχει το δικαίωμα να εισηγηθεί τη συμμετοχή ενός/μίας εκπροσώπου.

Η κατασκήνωση είναι θεσμός που λειτουργεί από το 1966 και έχει ως στόχο να φέρει κοντά νέους ανθρώπους από όλο τον κόσμο που θα ανταλλάξουν ιδέες και γνώσεις και θα εργαστούν μαζί αποκτώντας πρακτική εμπειρία στον τομέα της αειφόρου ανάπτυξης στις τοπικές κοινότητες.  Μέχρι τώρα έχει εμπλουτίσει τις ζωές περίπου 5,000 νέων ανθρώπων από περισσότερες από 90 χώρες και έχει ενδυναμώσει την αλληλεγγύη ανάμεσα στους νέους και έχει συμβάλει στην προώθηση της ειρήνης.

Τα έξοδα μεταφοράς (αεροπορικό εισιτήριο οικονομικής θέσης), διατροφής και διαμονής καλύπτονται από τους διοργανωτές.

Η συμπληρωμένη αίτηση και το βιογραφικό σημείωμα θα πρέπει να υποβληθούν μέσω email στην ηλ. διεύθυνση: unesco@culture.moec.gov.cy το αργότερο έως την Τρίτη  24 Μαΐου 2016.

 

Περισσότερες πληροφορίες και  το έντυπο της αίτησης μπορείτε να κατεβάσετε πιο κάτω. 
Σχετικά Έγγραφα