Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή σε εργαστήρια δημιουργίας ντοκιμαντέρ μικρού μήκους (για σχολεία Μέσης Εκπαίδευσης)

17 October 2019

Ο Οργανισμός Φεστιβάλ ΑΕΙ, σε συνεργασία με το Δίκτυο Εταιρικών Σχολείων UNESCO Κύπρου προκηρύσσει τον Γ’ κύκλο εργαστηρίων παραγωγής ντοκιμαντέρ μικρού μήκους, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 3ου Φεστιβάλ Αρχαιολογικού, Εθνογραφικού και Ιστορικού Ντοκιμαντέρ Κύπρου. Τα εργαστήρια, που προσφέρονται δωρεάν σε όλες τις επαρχίες, απευθύνονται σε μαθητές Μέσης Εκπαίδευσης, με στόχο με στόχο να τους προσφέρουν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για την παραγωγή δικού τους ντοκιμαντέρ (διάρκειας 10’), με θέμα συναφές με την αρχαιολογία, την εθνογραφία ή την ιστορία. Τα μαθητικά ντοκιμαντέρ θα προβληθούν στο 3ο Φεστιβάλ Αρχαιολογικού, Εθνογραφικού και Ιστορικού Ντοκιμαντέρ (Σεπτέμβριος 2020) και στα τρία καλύτερα από αυτά θα απονεμηθούν βραβεία.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν απευθείας με τον κ. Σταύρο Παπαγεωργίου, Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Φεστιβάλ Αρχαιολογικού, Εθνογραφικού και Ιστορικού Ντοκιμαντέρ Κύπρου (email: aei.filmfestival@cytanet.com.cy).

Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής και την αίτηση ενδιαφέροντος μπορείτε να δείτε στο έντυπο πιο κάτω.

Βίντεο: https://vimeo.com/363295147