Διεθνής Καλοκαιρινή Σχολή Νέων για την Παγκόσμια Κληρονομιά (Suzhou, Κίνα 17 - 23 Ιουλίου 2013)

04 Απριλίου 2013

Το Ινστιτούτο Εκπαίδευσης και Έρευνας για την Παγκόσμια Κληρονομιά στην Ασία και τον Ειρηνικό, που λειτουργεί υπό την αιγίδα της UNESCO, διοργανώνει International summer camp για νέους 13 – 20 χρονών, μεταξύ 17  - 23 Ιουλίου 2013, στην πόλη Suzhou στην Κίνα, με στόχο την ευαισθητοποίηση και την εκπαίδευσή τους γύρω από θέματα προστασίας μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς. Στη διάρκεια της συνάντησης θα πραγματοποιηθούν ειδικές ξεναγήσεις σε μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Κίνας και εκπαιδευτικά εργαστήρια γύρω από τα θέματα «Παγκόσμια Κληρονομιά και Ειρήνη», «Παγκόσμια Κληρονομιά και Περιβάλλον» και «Παγκόσμια Κληρονομιά και Τουρισμός». Ιδιαίτερη σημασία θα δοθεί σε μνημεία που σχετίζονται με το νερό (πχ. Grand Canal of China), καθώς το 2013 έχει ανακηρυχθεί από τον OHE ως Παγκόσμιο Έτος Νερού / συνεργασίας για το νερό.

Οι διοργανωτές θα καλύψουν όλα τα έξοδα διαμονής, ασφάλειας και μεταφοράς εντός της χώρας, ενώ οι συμμετέχοντες θα χρειαστεί να πληρώσουν το αεροπορικό εισιτήριο.

Πιο κάτω μπορείτε να κατεβάσετε το προκαταρκτικό πρόγραμμα της συνάντησης, καθώς και το έντυπο για δήλωση συμμετοχής. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επιστρέψουν την αίτησή τους συμπληρωμένη στην Κυπριακή Εθνική Επιτροπή UNESCO το αργότερο μέχρι τις 26 Απριλίου 2013..

Για επιπρόσθετες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Λειτουργό της Επιτροπής.
Σχετικά ΈγγραφαΦωτογραφικό Αρχείο

Suzhou Gardens (copyright Liu Runen)
Suzhou Gardens (copyright Liu Runen)