Διάκριση μαθητών και εκπαιδευτικών του Δικτύου SEMEP UNESCO στον Παγκύπριο διαγωνισμό «Μαθητές στην Έρευνα – ΜΕΡΑ 2015-2016».

30 Ιουνίου 2016

Με τη διάκριση 4 σχολείων του Δικτυού SEMEP UNESCO στον Παγκύπριο διαγωνισμό «Μαθητές στην Έρευνα – ΜΕΡΑ 2015-2016», ολοκληρώθηκαν οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες του Δικτύου για το σχολικό έτος 2015-2016.

Συγκεκριμένα, Α’ έπαινο έλαβαν το Λύκειο Αγίου Ιωάννη (Λεμεσός) για την εργασία με θέμα «Πώς η ανθρώπινη άγνοια για το περιβάλλον μπορεί να προκαλέσει μαζικές δηλητηριάσεις» και το Λύκειο Α’ Εθνάρχη Μακαρίου Γ’ (Πάφος) για την εργασία με θέμα «Μελέτη Ενδιατημάτων στην περιοχή Πάφου». Τιμητική διάκριση (εύφημο μνεία) έλαβαν επίσης το Λύκειο Παραλιμνίου (Αμμόχωστος) για την εργασία με θέμα «Κριθάρι, ο ‘άγνωστος’ πρωταγωνιστής» και το Λύκειο Αγίου Νεοφύτου (Πάφος) για την εργασία με θέμα «Η Tulipa agenensis εκπέμπει SOS».

Οι τελετές βράβευσης πραγματοποιήθηκαν από το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας, την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου και από την Επιθεώρηση Βιολογίας, στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, την Τρίτη 28 Ιουνίου 2016.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα SEMEP: www.unesco.org.cy

Φωτογραφία: © Λύκειο Αγίου Ιωάννη